perjantai 5. marraskuuta 2010

Sydän-Suomen aluemestaruuskilpailut.

Huomenna ne sitten alkavat Pyynykin palloiluhallilla klo 12! Pääsen vihdoin näkemään joukkueiden uusia ohjelmia, johan sitä on odotettu. Päivästä tulee voimistelijoille pitkä, sillä kilpailujen arvioitu loppumisaika on vasta klo 19 jälkeen.. Suoritusjärjestys oli tehty oikein minuutilleen, mutta epäilen vahvasti että tulee pitämään.
Olen edelleen sitä mieltä että rytmisillä saisi olla oma asemansa, niin ei venyisi kisapäivät noin pitkiksi, Pyynikillä ei muutenkaan ole tilaa lämmitellä, ja tällä kertaa aulassa lämmittelykin on kielletty. Tämä tietysti oma mielipiteeni, mitä mieltä te olette?

10-12 mestaruussarjassa veikkaisin että TTNV:n Daaliat ovat aika vahvoilla, tytöt ovat kehittyneet muutaman vuoden aikana aivan huimasti! Samoin TV:n Odefia on myös vahvoilla.
YlI:n Taika-joukkue yllätti viime kaudella positiivisesti ja pärjäsi myös hyvin :)

12-14 mestaruussarjasta mitaleille veikkaisin Fionat96 & Odellea. Luna voi olla vähän siinä ja siinä yltääkö mitalleille.. Nousu uuteen sarjaan keväällä taisi olla joukkueelle aika vaikea, kun ei enää pärjätty niin hyvin kuin 10-12 sarjassa.

Teidän veikkauksia sarjojen mitalisteista?

Oma suosikkisarjani jota odotan, yli 16 vuotiaat, niin kilpa-, kuin mestaruussarja! Mestaruussarjan mitalistit on aika selvät sillä siellä kisaavat vain Minetit ja Unikot :) Minetit nostivat aika erilaisia mielipiteitä Cailapin jälkeen, joten haluan päästä näkemään heidät!
Kilpasarjasta odotan eniten Vanilijoita ja Tututaa, molemmat menevät nauhalla, ja sen verran tiedän että Tututalla on WakaWaka musana. Vanilijoiden puvusta näin kuvan heidän sivuillaan, ja siitä en kyllä pitänyt yhtään. Haluan myös päästä näkemään Hiukkaset, jotka nappasivat yllätysvoiton Evianista ja Croketit, joilta on kuulemma luvassa aikas hieno keilaohjelma! Crokettien kevään ohjelma oli kyllä yksi suosikeistani ja musa oli mitä ihanin. <3

Saas nähdä miten Rionaa pärjää nyt joukkueen uudella kokoonpanolla, kun aika moni sieltä taisi kevään jälkeen lopettaa.. ? Samoin RaIskun Kefeidit, jotka vaihtoivat mestaruussarjasta kilpasarjaan.

Oma veikkaukseni TOP 3:
1.Tututa
2.Croketit
3.Vanilijat/Hiukkaset

Pahoittelen jos teksti on joltain kohdin sekavaa, olen ihan täpinöissäni täällä ja kauheasti olisi asiaa mutta ei tästä nyt kauheata romaania viitsi kirjoittaa :)

Sunnuntaina kisataan myös TUL:n Tampereen piirinmestaruuskilpailut, toinen postaus siis joko sunnuntaina tai jos kerkiän niin laitan fiiliksiä aluekisoista huomenna!

Tsemppiä kaikille viikonloppuna kisaaville joukkueille!

12 kommenttia:

  1. Aika samoilla linjoilla olen. 10-12 mestaruussarjassa "kolmannesta" sijasta voi tulla kova kamppailu, ainakin näin etukäteen ajatellen ehdokkaita on monta aika tasavertaista. Kaksi ensimmäistä ovat varmaan samat kuin aiemminkin. 12-14 mestaruussarjassa myös mitaleista tiukka taisto. Luulen että Fionat-96 ja Odelle mitaleilla, lisäksi sitten joko Luna, Odette tai Fionat-97. yli 16 kilpasarjassa tosi monta joukkuetta, ja melkein kuka vaan voi varmaan yllättää! Paitsi että Croketit eivät muuten osallistu alueeseen, piirissä ovat mukana.

    VastaaPoista
  2. Niimpäniin! Tässä sen huomaa että ajattelin molempia päiviä sekasin, sunnuntaina siis Croketit näen vasta :(

    VastaaPoista
  3. No joo, Tampreella ollan täydessä vauhdissa.
    Tuloksiakin löytyy osoitteesta:

    http://www.tampereennaisvoimistelijat.net/index.php?alue1012

    Toi on kyl kiva että päivitetään suoraan:)
    Joskus tuloksia saa odotella päiväkausia jonkun seuran sivuille.

    VastaaPoista
  4. vaniljoilla on kiva ohjelma!!

    VastaaPoista
  5. millainen oli kefeidit?? onko vastusta keväällä zaferille? entä riona (jos miettii ihan vapaaohjelmaa ja voimistelutaitoja, ei välinettä)?

    keväästä tulee NIIIN jännä!! :P

    VastaaPoista
  6. zafereille kyllä löytyy paljonkin vastustajia!

    VastaaPoista
  7. onks zafer keväällä 16-18 sarjassa?

    VastaaPoista
  8. no, mitä jäi mieleen joukkueista ja ohjelmista nyt kisojen jälkeen?

    VastaaPoista
  9. juuu ttnv:n daaliat ovat varmaan syksyllä jo aikas hyviä!!

    VastaaPoista
  10. Odelle on ehdoton suosikki! Tytöt on tosi notkeita ja hypyt todella laadukkaita.

    VastaaPoista
  11. joo... Odellen alun tasapainot ovat huikaisevia! Lunan taso selvässä laskussa.

    VastaaPoista
  12. Veikkaan, että Lunaa ei nähdä edes sm-kisojen loppukilpailussa.

    VastaaPoista