keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Kilpasarjojen välinemestaruuskilpailut lähestyvät.

Lauantaina polkaistaan sitten sitten kisat käyntiin. Itse olen paikalla vain lauantaina,jolloin kisataan 10 v.sarja ja yli 16 v. sarja. Toivottavasti näen mahdollisimman monen joukkueen suorituksen. Hiukkaset haluaisin nähdä kunnolla, kerran olen nähnyt vain koko ohjelman takaapäin. Samassa sarjassa TTNV:n Croketit on harmillisesti perunut osallistumisensa :( Heitä en ole kerennyt näkemään ollenkaan vielä. Saas nähdä ketkä yltävät TOP 3 tällä kertaa.
Oma veikkaukseni on että neljän kärjessä nähdään Hiukkaset,Tututa,Vanilijat ja Lillarit. Kaikki on tietysti välinekaudella mahdollista, mitä vain voi tapahtua!

Teidän veikkauksia kaikkien sarjojen kärkijoukkueista?

Tämä tälläinen pikapostaus, isompi juttu kisojen jälkeen!


29 kommenttia:

  1. tosi kova kisa tulee oleen yli 16 v. sarjassa jännä nähdä miten käy ja miten on aluekisoista parantunu ohjelmat!
    kärjessä tulee oleen hiukkaset, tututa, lillarit, vaniljat, croketit, aurum, kefeidit ja riona

    mitaleille veikkaan
    1.hiukkaset
    2.tututa
    3.lillarit/vaniljat

    VastaaPoista
  2. Croketit perunu osallistumisensa, kuten tekstistäkin käy ilmi :) jännä kis tosiaan tulee yli 16 sarjassa!!

    VastaaPoista
  3. uskon että hiutaleet tulee ottamaan voiton 14-16 sarjassa, sen jälkeen tulevat ehkä zafer, tornadot, helmet
    yli 16v monta suosikkia mitaleille, ehkä vahvimmilla nyt hiukkaset, tututa, lillarit, kefeidit. aika paljon paineita kaikilla kun vain yksi suoritus.

    VastaaPoista
  4. Uskon että onnistuessaan Tututa ja Vaniljat on kovia yli 16v joukkueita. Joukkueiden taitotaso on todella kova ja kummallakin välinetekniikka hallussa. Tututan ohjelma on tällä kaudella todella onnistunut. Vanilijoiden ohjelma tarvii muutaman katselukerran. Nauha on näyttävä väline ja kuuluu ehdottomasti yli 16v joukkueille.

    VastaaPoista
  5. 14-16 hiutaleilla ja zaferilla kova kamppailu, on sie muitaki kärkiehdokasta!
    yli 16 mitenköhän käy ku tosiaan vaan yks näyttö, mitaleista taistelee hiukkaset vaniljat tututa lillarit, mutta ei kyllä paljoa jääny kefeidit vaniljoista aluekisoissa joten paha sanoo

    VastaaPoista
  6. tässä nyt jotain mitaliehdokkaita
    10-12 uranukset (l, kp ja p) vahvoilla
    12-14 minimat, kvarkit, kvantit
    14-16 hiutaleet zafer
    yli tututa hiukkaset vaniljat lillarit

    VastaaPoista
  7. 14-16 sarjas must tuntuu et nefrit on kyllä myös kärkisijoista kamppailemassa mut en osaa yhtään sanoa et mikä on sit kärkisijojen järjestys

    VastaaPoista
  8. HEi tornadot? ei tornadoilla ole mitään jakoa noiden muiden kanssa, kuka näitä kirjottelee :D en haluu dissata, mutta siinä on harrastejoukkue, ei saman tasonen kun hiutaleet, zafer, helmet. siinä on tän hetken taitavimmista tytöistä lista. nefreillä ei ole mahiksia mitaleille.

    oma veikkaus olisi zafer, hiutaleet, helmet.

    VastaaPoista
  9. joo samaa mieltä edellisen kaa. ne oli joskus hyvii mut jääny vähä jälkee. ei kummosii pisteit tullu syksyl

    VastaaPoista
  10. Mä oon kyllä sitä mieltä että nefreillä todellakin on mahdollisuuksia mitaleille, ainakin sillä isomalla porukalla, nimiä en vielä muista. Ne on vähintääkin yhtä taitavia kuin nuo kolme mitä veikkaillaan kärkeen, ellei jopa hiukan taitavampia

    VastaaPoista
  11. Eivät ole taitavampia, nuori ikä näkyy. Mutta suurempi ongelma tulee ohjelmasta, se oli kertakaikkiaan huono.

    VastaaPoista
  12. Noh, mun mielestä on molemmilla nefreillä tosi kivat ohjelmat. Eikä zaferien ja hiutaleiden ohjelmat ole mun mielestä yhtään sen parempia. Nefreillä on ilmaisu myös aika paljon parempaa kuin esim zaferin tytöillä

    VastaaPoista
  13. ^^ no, kyllä ne tornadot voitti parilla pisteellä helmet, jotka sieltä niin taitavimpien tyttöjen listasta oli :-)

    VastaaPoista
  14. No voitteko kieltää, ettei helmet ois parempi ku tornadot? tornadot eivät oo ikinä ollu mestiksissä ees viiden parhaan joukossa. helmillä nyt vaan sattu olemaan todella lapsellinen ja huono ohjelma, eikä varsinkaan teknisten valinnassa mitään järkeä.

    VastaaPoista
  15. postausta kisoista ?!??!?!

    VastaaPoista
  16. Anonyymi kirjoitti...

    No voitteko kieltää, ettei helmet ois parempi ku tornadot? tornadot eivät oo ikinä ollu mestiksissä ees viiden parhaan joukossa. helmillä nyt vaan sattu olemaan todella lapsellinen ja huono ohjelma, eikä varsinkaan teknisten valinnassa mitään järkeä.


    Täällä taitaa taas olla kateelliset vauhdissa? ''Tornadot ei oo ikinä ollut ees mestiksissä viiden parhaan joukossa'' kun tuloksia äsken haeskelin ni kyllä löytyi tytöiltä kuudes sija viime kesäkuulta ja viime viikonloppuna tytöt oli seiskoja että ei kovin kaukana ole siitä top vitosesta ollut. Hyvin raivostuttavaa ku aina saa tulla lukemaan Tornadoista täältä ikävänä sävyyn juttuja. Ihaku heillä riittäis sitä motivaatiotakaan loputtomasti tavottelemaan top vitosta ku aina ollaa mollaamassa. Järki käteen taas ja kouluttukaa vaikka ite tuomareiks ni tiedätte miksi ne tornadot esim helmet viimekin viikonloppuna voitti.

    -aloitteleva tuomari.

    VastaaPoista
  17. ^^ Yhdyn nyt kyllä edelliseen, lähes jokaisessa blogissa jos ollaan tornadoista puhuttu niin negatiiviseen sävyyn, en ymmärrä miksi sillä kun tytöt kilpasarjaan siirtyivät ovat aina olleet mitalleilla ja voittaneet helmet edellisenäkin kausina.
    Sama juttu myös Zafereista, ärsyttää kun hyvistä joukkueista pitää aina keksiä jotain pilkattavaa, jos ei muuta niin sitten pallon väristä.

    -Voimistelija Tampereelta

    VastaaPoista
  18. ei tossa tornadoja pilkattu. ei kaikkien tarttekkaan olla yhtä hyviä, tornadot on ihan alkujaankin HARRASTEJOUKKUE. ja puhuttiin etteivät ole olleet viiden kärjessä ja oikeinhan se meni, eivät ole ikinä olleet viiden kärjessä. ei kuudes ole enää viiden kärkeä.

    VastaaPoista
  19. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  21. Huora on nainen tai mies, joka palkkiota vastaan tarjoaa seksuaalisia palveluita. Tarkoittaa sekä ilotyttöä eli prostituoitua, että ”liian seksuaalisesti vapaana” pidettyä naista. Aikaisemmin näitä on kutsuttu myös portoiksi. Nykyisin samaan tapaan käytetään myös sanoja horo . (Horo on germaaninen lainasana: hoer (NL), josta englannin whore ja ruotsin hora ovat molemmat kehittyneet. Lutka puolestaan on lainaa venäjästä: bludnyj ”haureellinen, irstaileva”, blud ”haureus”. Inkerissä plutka tarkoittaa heittiötä, pahantekijää, vatjassa taas blutka on ”levoton, kuljeskeleva”.[1] Muita huora sanan muotoja ovat myös hutsu, horatsu, lumppu, lunttu, ja lutka.

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Huora-sanan_k%C3%A4ytt%C3%B6

    Mielestämme meistä ei kukaan ole tämmöinen, infona niillekkin jotka jostakin syystä näin luulevat!:)

    Terkuin Tornadot jotka jostai kumman syystä jaksavat voimistella ja rakastaa tätä lajia täydellä sydämmellä, vuodesta toiseen vaikka liian usein saa lukea netistä ilkeitä juttuja (niin joukkueeseen, kuin näköjään jo yksityiselämäänkin liittyen)

    ps. ''tornadot on ihan alkujaankin HARRASTEJOUKKUE. '' <Alkujaan me emme ole harrastejoukkue, olemme kilpailleet syksyyn 2008 asti mestaruussarjassa(ent.kilpasarja) ja, koska emme siellä pärjänneet siirryimme harrastesarjaan. 1/3 joukkueestamme on siirtynyt vasta syksyllä 2009 joukkueeseemme Helsingin Kotkien Tiikerit joukkueen hajottua.Myös Tiikerit ovat mestaruussarjan joukkue, joka ei ole missään vaiheessa ollut harrastesarjassa. :)

    VastaaPoista
  22. Sinä, vitun mulkero joka satuit haukkumaan kyseistä joukkuetta, saisit nyt kuule juosta häntä koipien välissä jonnekin hevon vittuun. Tostahan vois nostaa kunnianloukkaus syytteet :)

    Terkuin: helsinkiläinen (huorako?)

    VastaaPoista
  23. menee täällä jutut jo vähä älyttömiksi..

    VastaaPoista
  24. Nyt sitten olen mäkin kyllä lievästi sanottuna hiukan pettynyt! Täällä on ennen osattu asiallisesti keskustella mutta nyt näyttää mopo karkaavan käsistä. Kommentti on nyt poistettu, ja valitettavasti sen on jo osa kerennyt lukemaankin, ja pahoittelut Tornadoille omasta puolestani että kirjoitus oli täällä esillä niinkin kauan. En ole ajatellut ruveta käymään kommentteja joka kerta läpi, ennenkuin ne julkaistaan,vaan ajatuksena on ollut että vapaasti saa kirjoittaa.

    Pidetäään nyt jatkossa se kommentointi hyvän maun rajoissa, risuja ja ruusuja saa laittaa mutta järki käteen kiitos.Mä en täällä koko ajan pääse käymään, enkä halua alkaa valvomaan jokaista kommenttia.

    Ja sinä joka tuon kommentin laitoit, mieti kun itsestäsi/joukkueestasi kirjoiteltaisiin tuollaista, jos edes voimistelija olet.

    Tähän aiheeseen en enää halua palata.

    VastaaPoista
  25. Itse kirjoitin jo aikaisemmin niin tuohtuneena ''huora'' kommentista toruja, että oli poistettava koko viesti sillä niin hirveitä kirjoitusvirheitä olin raivopäissäni saanut aikaan. Mutta tahdon sanoa, että kommentti meni todella yli hilseen ja olen tismalleen samaa mieltä kuin blogin ylläpitäjä, Tornadot ja helsinkiläinen.

    Toivottavasti podet niin kovaa omaatuntoa, ja perut sanasi.

    Kerttu Helsingistä(huora?)

    VastaaPoista
  26. kerttunen, mitä sä sitte kirjotit siihen kommenttiin ? :o

    VastaaPoista
  27. Siinä luki jotai, että tuo meni todella yli ja että kerttunen pohti rikosilmoituksen tekemistä. Mielestäni olisi voinut kerttu jättää kommentin, vaikka kirjoitus virheitä siinä olikin. Taino tosiaalta seuraavaksi täälllä olisi varmasti haukuttu häntä kirjoitusvirheistä :DD

    täytyy kyl olla TODELLA TODELLA kateellista porukkaa jos rupee huorittelee

    VastaaPoista
  28. Hmh..vainiin, no mutta iloisempiin aiheisiin :-)

    Keitä tulossa ens viikolla tampereelle?

    VastaaPoista
  29. http://ttnv.sporttisaitti.com/tul-n-joukkuevoimistelun-valinem/ilmoittautuneet-joukkueet/ tuolla on tul:n mestaruuskisoihin ilmottautuneet joukkueet :)

    VastaaPoista