sunnuntai 22. elokuuta 2010

Kaikennäköistä.

Kauheasti nyt syksyn jälkeen joukkueita lopetti! Yksi mitä itse ihmettelin oli Sirius, vaikkakin nyt vissiin yhdistyvät Kidean kanssa? Tälläistä olen kuullut. Kilpasarjan joukkue Lumilinnut myös lopettivat, joka itseäni harmittaa, sillä en ollut nähnyt heitä ollenkaan ennen viime kevättä, ja hyviähän he olivat. Olisin halunnut nähdä enemmänkin heidän ohjelmiaan. TV:n Fioren lopettaminenkin toi vähän surkua, kun heillä aina ollut mielestäni hyviä ohjelmia, ja pärjänneet hyvin, mutta nyt sit näin. Osa tytöistä lähtee ilmeisesti opiskelemaan muualle ja ainakin yksi tyttö pyydetty Minetteihin, joita nyt sit on joukkueessa 11 ! Näin luin heidän esittelystään seuransa sivuilla. Keilaohjelma heiltä luvassa, innolla odotan tulisiko sieltä vihdoin joku sykähdyttävä ohjelma.

Seinäjoen LaStradan lopettamiseen liittyen on liikkunut täälläpäin huhuja yhdistymisestä TNV:n Iiriksen kanssa, mitään varmaa ei kuitenkaan ole tiedossa! Mielestäni tämä on hieno juttu jos näin on, niin ei kummankaan hyvän joukkueen sitten tarvitse lopettaa. Innolla odotan millainen ohjelma sieltä olisi tulossa.

Nyt sitten toiseen asiaan: puvut!
Millaisia pukuja odotatte joukkueilla olevan nyt syksyllä? Mikä puku on kohauttanut aikaisemmilla kausilla? LINKITTÄKÄÄ,niin muutkin voivat kertoa mielipiteensä pitämistänne puvuista.







Tässä muutama kuva puvuista joista olen vuosien aikana pitänyt. Perään laitan muutaman jotka eivät ole olleet niin mieleeni. Kertokaapa mielipiteitänne näistä puvuista.





50 kommenttia:

  1. kuinka pitkä matka seinäjoelta on tampereelle?

    VastaaPoista
  2. Ei se näköjään ihan älytön matka ole, kun junalla se kestää n. 1h 5min. Autolla tietty nopeammin.
    Puvuista en osaa sanoa, pitää olla teemaan/musiikkiin ja ikäsarjoihin sopivat. Itse pidän tuosta Deltojen puvusta, se sopi teemaan/musiikkiin hyvin.

    VastaaPoista
  3. Onko tietoa kuinka monta kisaa naisten sarjassa välinekaudella? Onko Fotoneille tulossa minkäänlaista "haastajaa"? Ampeerit jättää väliin ja jos Freyat, Siriukset ja Hämppikset lopettivat, niin aika tyhjältä näyttää.

    VastaaPoista
  4. Hei siistii toi iiriksen ja la stradan yhdistyminen :)!!! Olin niin surullinen molempien puolesta, mut nyt kuulostaa hyvältä! Eikä toi oo pitkä matka, meijänkin joukkueessa pari tulee tunnin treeneihin!

    Välinekaudella ei oo naistensarjaa vaan kaikki yli 16v. kisaa samassa sarjassa, eli siel on Fotonit, Minetit, Escada ja Pippurit ainaki :)

    VastaaPoista
  5. Oliks se niin, että Mimodes jättää välinekauden väliin? Miten Iirikset ovat pärjänneet kisoissa, en muista heitä lainkaan?

    VastaaPoista
  6. on se kiva ku levitellää väärää tietoo kaikkien luettavaks joskus kannattais olla hiljaa hyvä bogin pitäjä! toivottavasti tajuat pian muokata kirjoitustasi niin ettei siellä levitetä puppua!

    VastaaPoista
  7. kiva jos julkaistaan kaikkien luettavaksi joukkueen sisäisiä 'salaisuuksia' joita ei halua vielä julkaista tai jotain mikä ei edes ole totta..:/ ilmeisesti näin on käynyt.. mikä asia on täyttä puppua anonyymi 23.8.2010 18.49?

    VastaaPoista
  8. tiiätkö lajista mitään? nyt tässä meni jutut niin sekasin ku voi olla. en halua puhua asioista joista tiiän mutta nyt meni väärin. oot ilmeisesti tampereelta kun muka tiiät näitä huhuja ja sitte et kuitenkaa tiiä. ja fiorella kivoja ohjelmia? tytöthän oli taitavimpia tänäki vuonna 16-18-kilpasarjassa mutta ohjelman takia hävisivät taidollisesti huonommille tytöille. levittele vasta ku tiiät oikeesti. vai mistä tiiät sitte lastradasta ja iriiksestä?

    VastaaPoista
  9. samaa asiaa. en täällä todellakaan rupea selittämään asioden oikeita kantoja koska ne eivät tänne kuulu todellakaan. yhdyn täysin edelliseen!

    VastaaPoista
  10. Ensinnäkin tähän Fiore-asiaan, kirjoitinkin että minun mielestäni hyviä ohjelmia,eli olen itse niistä pitänyt. LaStradasta/Iiriksestä olen kuullut pitkin poikin kyliä, ja mitään varmaksi en ole sanonut. Tälläistä olen vain kuullut, tietysti saa korjata, eikä tarvitse heti hirveällä raivoamisella tulla kirjoittelemaan. Ja kyllä olen Tampereelta enkä ole mielestäni väittänyt tietävän mitään. Kirjoitin vain mitä olen kuullut ja jos joku tietää paremmin niin hieno juttu.
    ja tässä kohtaa voi jokainen sitten miettiä että mistä tälläiset huhut ovat edes lähtöisin, sillä joku ne on jostain suunnalta aloittanut, ja joku sille on pohjan antanut. s.postia voi laittaa osoitteeseen gymblog@hotmail.fi

    VastaaPoista
  11. Tekstiä on nyt muokattu hieman, toivottavasti nyt auttoi suurimpaan kauhuun joidenkin osalta :)

    VastaaPoista
  12. seinäjokelta tampereelle ajaa 2h eli ei todella pääse nopeampaa autolla kuin junalla...

    VastaaPoista
  13. seinäjoelta siis :D

    VastaaPoista
  14. Teksti postauksessa hyvä ja samoin kuvat hienoista puvuista, mutta oisit voinut jättää ton mistä puvuista et kauheesti tykänny osion pois, koska mun mielestä on aikas törkeetä kirjotta näinkin suositulla sivustolla suoraan maailman rumimmat puvut. Kiittäen yksi noihin 3 rumaan pukuun liittyvä henkilö.

    VastaaPoista
  15. minä taas olen kuullut ettei tuo huhu lastradasta ja iiriksestä pidä paikkaa, vaan että lastrada on nyt ainakin kokonaan lopettanut.

    VastaaPoista
  16. juu elikkä se on totta että lastrada on kokonaan lopettanut eikä mitään yhdistymistä ole

    VastaaPoista
  17. Anonyymi: pahoittelen jos tekstistä saa käsityksen että kolme viimeistä olisivat rumiap ukuja, sitä en todellakaan tarkoittanut! tarkoituksena oli vain laittaa muutama puku jotka eivät ole vuosien aikana olleet mieleeni, eiväthän nuo puvut suinkaan rumia ole! ajattelin tällä vain saada keskustelua puvuista ja että ne ketkä tykkäsivät hirveästi noiista puvuista kertoisivat myös mielipiteitään :) pahoittelut vielä kerran!

    VastaaPoista
  18. En minäkään tuosta saa sitä kuvaa, että blogin pitäjä haukkuu pukuja rumiksi.

    VastaaPoista
  19. en minäkään. ymmärsin sen niin että ne eivät miellyttäneet hänen silmäänsä, mutta itse ainakin pidin kovasti mimodeksen keltasesta puvusta! nää on vain ja ainoastaan mielipideasioita eikä niistä voi kiisellä ;)

    VastaaPoista
  20. ja edelliseen vielä että RAKASTIN deltojen tota pukua!!!!! musta se oli ihana <3 maksoiki kuulemma noin 800 euroa :o

    VastaaPoista
  21. mun mielestä noi puvut jotka on just noi ei niin pidetyt on kaikki tosi nättejä. Esim. mimodeksen keltanen oli kiva piristys muiden värien joukossa, ja deltojan ja kidean puvut sopi kyl hyvin teemoihin ja ihan nättejä on! <3
    Ja aika kovaa juttua tulee nyt että onko joku tehnyt sitä ja tätä, jätetään nää asiat vaikka lähemmäs kisoja eikä puida niitä puolitietoisina, jooko?

    VastaaPoista
  22. Ite en kans kauheesti tykänny tosta mimojen puvusta, vaikka se sopikin ohjelmaan, mut noin deltojen ja kidean puvut oli kyllä upeet, varsinkin läheltä, kummassakin oli hirveesti kaikkee kivaa pientä :)

    VastaaPoista
  23. Minunkin mielestä Kidean ja Deltojen puvut ovat upeita ja sopivat loistavasti teemaan! :)
    Mutta suosikkipukuihini laskisin myös tuon Dynamoiden Myrskyluodon Maija puvun!!

    VastaaPoista
  24. deltojen puku <3

    VastaaPoista
  25. deltojen puku oli kyllä ihana ! mut toi keltanen menee mulla ainakin yli hilseen. aika erikoinen valinta ja muutenkin tosi pelkkä keltanen ja pari nappia.

    VastaaPoista
  26. Dynamojen puku on mielestäni kaunein puku minkä olen itse voimistelu-urallani nähnyt. Itse pidin myös mimodeksen puvusta, puku sopi täydellisesti ohjelmaan =)

    VastaaPoista
  27. entäpä pukuja kilpasarjan joukkueilla esim viime keväänä?:)

    VastaaPoista
  28. Pakko sanoa että Cowahien puku oli ihan mielettömän hieno! Samoin Crokettien vaikka olikin vanha puku.

    VastaaPoista
  29. ihanimmat puvut mun mielestä: 1.dynamot (myrskyluodon maija) 2.deltat (la strada) 3.fosforit (viime ohjelma) 4.fotonit (avatar) 5.zircone (viimeinen ohjelma)

    VastaaPoista
  30. ketä ootatte kilpasarjoissa?

    VastaaPoista
  31. Mineteiltä on luvassa mielestäni sykähdyttävää !kannattaa siisodottaa. :)

    VastaaPoista
  32. Mä ootan kilpasarjasta:

    ainakin Tendenceä ja Zaferia :DD Ei tuu mieleen muita.. EIKU! Corelloja ootan myös :))

    VastaaPoista
  33. kilpasarjasta ootan: zafer,helmet,riona,cowahit(?)
    Ja tietty kaikki muitakin, uusi kausi on aina jännä!!

    mestiksestä ootan: pippurit,sanix,fossut,fotonit jos kisaa, magneetit,xonox ja gloria

    VastaaPoista
  34. ootan kvartsit, zafer

    VastaaPoista
  35. Riona&Hiutaleet yhdistyny, saas nähdä millainen ohjelma sieltä tulee!

    VastaaPoista
  36. Hiutaleet ja Riona on siis vieläkin kaks joukkuetta, mutta muutama Rionan tyttö tuli Hiutaleiden kokoonpanoon. Hiutaleet on TNV:n ja YLI:n kilpasarjajoukkue ja treenaa sekä Ylöjärvellä että Tampereella. :)

    VastaaPoista
  37. Cowahit on lopettanu..

    VastaaPoista
  38. millä joukkueilla oli parhaat musiikit kilpasarjassa keväällä 14-16 sarjassa?

    VastaaPoista
  39. tykkäsin zaferin ja rionan musiikista (riona nyt oli 14-16 ja 16-18 sarjassa mut kummiskii)

    VastaaPoista
  40. Ei Cowahit mitää oo lopettanu. Ei vaa osallistu nyt välineesee ainakaa ku tekee tanssii.

    VastaaPoista
  41. itse en niinkään cowahien kevään puvusta pitänyt. näin sen läheltä ja ólihan sen eteen selvästi nähty vaivaa ja mietitty tarkkaan, mutta mielestäni se oli oikeastaan "ruma". ohjelmasta pidin hirmuisesti <3

    VastaaPoista
  42. cowahit ja lillarit vissiin yhdistyneet, ja ainakin joukkue on lillarien nimellä ilmoitettu evian cupii.

    VastaaPoista
  43. Cowahit on vielä ihan oma joukkueensa, eivät vain osallistu välineeseen nyt. Lillarit on kanssa ihan oma joukkueensa voimistelee kahden seuran alla: Turun Jyry ja Naantalin voimistelijat.

    VastaaPoista
  44. ai eikö la strada ja iiris ookkaa yhistyny??:O

    VastaaPoista
  45. täälä sama älkää sanoko mitää mistä ette tiiä muualla on jo tarpeeks puhuttu tästä annetaan jo asian olla ku ei tää tästä mihinkää liiku eikä kukaa osaa sanoa mikä on totta ja mikä ei...

    VastaaPoista
  46. Lainaus Tampereen Naisvoimistelijoiden sivuilta:
    "Tampereen Naisvoimistelijoiden Iiris- joukkue sekä Seinäjoen Voimistelijoiden La Strada- joukkue ovat aloittaneet yhteistyön. Joukkue tulee käyttämään niemeä SVO/TNV La Strada."
    Että eikökän asiaoo nyt sit selvä ja loppuunkäsitelty.

    -xantippa-

    VastaaPoista
  47. hei voisko saaha jotain uutta juttua?? :)

    VastaaPoista
  48. heei saako tarkennusta tosta lillarien ja cowahitien tilanteesta? onko jollain lisätietoa? eli cowahit eivät siis kisaa nyt, mutta lillarit kisaavat samalla kokoonpanolla millä ennenkin ja vain seura muuttunut nvo/tujy seurayhtymäksi? onko kyseessä valmentajien vaihtuminen/lisääminen toisesta seurasta vai mikä? :))

    VastaaPoista