keskiviikko 31. elokuuta 2011

Syksy 2011!

Hei taas kaikki!

Viime kirjoituksesta onkin vierähtänyt jo hetki.. totta puhuen en vain keksinyt kirjoitettavaa ja kiinnostus lopahti täysin. Kunnes yksi päivä huomasin,että joku oli käynyt kommentoimassa,että en kai lopeta kirjoittelua :) siitä sitten sain hiukan intoa,että jos nyt kokeillaan vielä :)

Syksy, sieltä se saapuu kovaa vauhtia. Kesä meni monen muunkin mielestä varmasti ihan liian nopeasti :) Joko välineet pysyy käsissä? ;>

Tykkään syyskaudesta siinä mielessä enemmän, että silloin näkee paljon enemmän mielenkiintoisia ohjelmia. Kaikista välineohjelmista, mikä on ollut teidän suosikkinne kautta aikojen?

Palaillaan paremman postauksen myötä, toivottavasti piakkoin!




2 kommenttia:

  1. Pippureiden syksyn 2009 ohjelma on kieltämättä aivan ihana!

    Keilat saa hienosti yhdistettyä monipuoliseen vartalon käyttöön, kuten myös nauhan ja hieman vanhemmilla voimistelijoilla pallon. (Pienillä keskittyminen kohdistuu usein pallon kädessä pysymiseen.) Vanne on melko haastava väline yhdistää liikkeisiin. Se on suuri ja tuntuu olevan aina tiellä. Toisaalta useat kauneimmat välineohjelmat ovat juuri vanneohjelmia.

    Kun syksyllä 2013 naru ilmestyy 10-12v sarjan pakolliseksi välineeksi, jää nähtäväksi kuinka monipuolisesti joukkueet keksivät käyttää narua juuri vartalotyöskentelyssä. Hyppelyt ja hypyt varmasti korostuvat, mutta itseäni aaltoliikkeen yhdistäminen narukäsittelyyn kauhistuttaa. Tsemppiä heille, jotka haasteen kanssa painivat!

    Jännittävää välinesyksyn odotusta kaikille ja tyyneyttä välineen perässä juoksemiseen!

    VastaaPoista
  2. Musta hienoimmat välineet on pallo ja keilat. nauha ja vanne on niin isoja, että vievät huomion voimistelijan liikkeestä.
    Rakastan tota Pippureiden keilaohjelmaa, sitte välineohjelmissa oon tykänny erityisen paljon myös Siriusten 2010 pallosta, Fotonien 2009 keilasta, xonoxin 2009 pallosta, Escadan 2010 keilasta ja Magneettien ja Dominot flexien vannohjelmista 2009 ja 10 :) Ja naru jännittää myös, sillä jos asemasta ei tule suosittua 10-12 ikäisillä, niin 7 kategoria saattaa olla hyvinkin täynnä ryhmiä. Mikä on todella sääli, sillä seiskaan mahtuu varmasti myös vanhoja A-kategorialaisia. Tsemppiä kaikille narulla treenaaville, ja tietysti muillekin. Cailapissa nähdään:)

    VastaaPoista