keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Uusi blogi, taas!


Elikkäs, ajattelin nyt tehdä itse uuden blogin, koska seuraan itse Maton reunalta-blogia ja Rajan ylitystä ja harmittaa todella paljon kun ovat nyt kesällä hiljentyneet kokonaan! Olen uusi tälläisessä joten älkää vihatko vaikka tekstit pomppisivat ties missä :D koitetaan pitää täällä keskustelua yllä mahdollsimman paljon ja asiallisia kommentteja kiitos!

Muissa blogeissa on varmasti jo keskusteltu paljon keitä odotetaan jne. joten keksin tässä iltamyöhään tälläisen että ketä lopettaneita joukkueita kaipaatte ja erityisesti mitä ohjelmaa kyseiseltä joukkueelta?

Kuten sanoin, olen uusi tässä mutta yritän parhaani!

16 kommenttia:

  1. Moi! Sulla on näemmä kommentointi laitettuna sillä lailla, että ilman tunnuksia googleen/livejournaliin/wordpressiin yms muihin tollasiin ei pääse kommentoimaan! Hyväksy sieltä asetuksista anonyymien ja kirjautumattomien kommentit, niin täälläkin pääsee helpommin keskustelu alkamaan :)

    VastaaPoista
  2. kiitos Milja,en ole kerinnytkaan viela selata kaikkia asetuksia lapi,hyva kun sanoit :)

    VastaaPoista
  3. voi kun saisi vielä kerran nähdä DYNAMOT ja myrskyluodon maija-ohjelman!

    VastaaPoista
  4. svo minorit on jääny mieleen upeilla koreografeilla harmi jos vielä la stradaki lähtee pois. zircone ja heidän erikoiset ja kivat ohjelmat.
    laitan ny vielä et rytmiseltä puolelta harmittaa tosi paljo ku anna bessonova lopetti. Hänellä oli aina niin ihana ilmaisu aina vartalosta asti

    VastaaPoista
  5. Zirconee kaipaan edelleen<3 BangBang!!!

    VastaaPoista
  6. mulla kans toi zirkonen bangbang-ohjelma, se oli kyllä niin hjuva! harmi tosiaan jos la stradakin nyt lopettaa!

    VastaaPoista
  7. Mä oon jääny kaipaamaan VVS Fridaa, OVO Dynamoita ja tietenki Kemin-innon Zirconea!Ja todella tulen kaipaamaan SVO La Stradaa! niin omaperäiset ohjelmat ja ihana liikkuva joukkue :)

    VastaaPoista
  8. heei, uusi blogi :) kiva juttu, kyllähän näitä blogeja maailmaan mahtuu!

    ite kaipaan todella paljon dynamoita ja heidän myrskyluodon maija- ohjelmaa! se on mielestäni kaikkien aikojen parhain niin koreografisesti kuin taidollisestikin. myös zircone sykähdytti jokaisella ohjelmallaan, varsinkin juuri tällä bangbang- ohjelmalla.

    VastaaPoista
  9. joukkueita joita oon jääny kovasti kaipaamaan: dynamot, deltat, frida ja zircone. upeita ohjelmia kaikilla ja jos nyt otan esiin muutaman: dynamot-myrskyluodon maija (ehdoton ykkönen!), zircone-viimeinen ohjelma ja beautiful people keilaohjelma sekä tietysti bangbang:))

    VastaaPoista
  10. venäjän roxet

    VastaaPoista
  11. hei, tietääkö joku että kuka voitti junioreiden mm-kilpailut tsekissä nyt 2010? tiedän että fosforit saivat hopeaa mutta 1. sijaa en ole saanut selville :( hyvä fosforit!:)))

    VastaaPoista
  12. victoria voitti :)

    VastaaPoista
  13. okei kiitos :) löytyykö youtubesta sitä victorian ohjlemaa?

    VastaaPoista
  14. http://www.youtube.com/watch?v=J99HZRNE5LY
    tos ny joku versio parempiiki varmaa noist kisoist löytyy

    VastaaPoista
  15. Moi,
    Pitäisi olla video tms, jossa ois koottuna kaikki kaikkien aikojen parhaat ohjelmat. Esim. dynamoilta kaikki ohjelmat. Sekä ois kiva nähdä myös eka suomalais mm-voittaja eli kampuksen koonto (jota en siis oo edes nähny).
    Nähnyistä ohjelmista on mielessä
    fridalta erityisesti niitten jäähyväis-esitysohjelma. Se jossa musiikkina oli James Bluntin; Goodbye My lover. Sekä Deltojen Vesiohjelma. Myös Alfojen junnu mm-ohjelma on jäänyt mieleen.

    Puikkis

    VastaaPoista
  16. Samaa mieltä Puikkiksen kanssa, tollanen video olis kyllä ihan mahtava!

    VastaaPoista